Rafting Síelés-téli programok Csapatépítés Fotógaléria Infó
Főoldal
Keresés
  Szállások
 
kanyon.hu / Rafting / Salza-Ausztria / Szállások
 

A különböző típusú Salza túrákhoz a környező falvak kempingjeiben, magánpanzióiban, szállodáiban tudunk szálláshelyet biztosítani.

 

Kanyon Aktív rafting bázis 2Apartman jellegű szállások

Wildalpen, vagy Hinterwildalpen közelében magánpanziókhoz hasonló jellegű szállások ahol a szobákhoz általában közös használatú fürdőszoba és Wc tartozik. A szobák jellemzően nem tartalmaznak kiépített konyha részt, azaz nem mindegyik szálláson oldható meg a főzési lehetőség.  

 

  Többágyas szobában önellátással   7.000,- Ft / fő / éj

 

Salza matractáborKemping, matractábor

A Salza folyó mellett található kempingben egy többágyas szobában, úgynevezett matractáborban is lehet aludni, ha valaki nem szeret sátrazni. Saját hálózsákot itt is szükséges hozni!

Saját sátorban 3.600,- Ft / fő / éj

20 fős matractáborban 4.500,- Ft / fő / éj

  

Salza panzióMagánpanziók, 2-3 ágyas szobákban

A panziók Wildalpenben, vagy annak közelében (6-8 km) és Lassingban (25 km) találhatóak. Általában kisebb családi házak, ahol 3-4 vendégszoba található, de vannak tágasabb panziók, ahol 20 fő is elfér. A panziókban saját főzési lehetőség nem mindig van! Ilyen igény esetén, kérjük azt jelezze számunkra a foglalásnál!

2-3 ágyas szobákban reggelivel 9.200,- Ft / fő / éj

Salza hotelSzállodák, kétágyas szobákban

A Salza folyó közelében, Palfau - Wildalpen - Lassing térségében néhány barátságos 3-4 csillagos szálloda is található, melyek általában wellnes részleggel is rendelkeznek. A szállodákban nagyobb csoportok, akár 50-60 fő elhelyezése is megoldható. A szállodákban félpanziót, vagy teljes ellátást is lehet igényelni.

   

szállodában*** 2 ágyas szobában reggelivel   14.900,- Ft / fő / éj 

 d szállodában**** 2 ágyas szobában reggelivel  17.500,- Ft / fő / éj 

d félpanziós ellátás díja 4.900 - 5.200,- Ft / fő / éj

 

A szállásokra vonatkozó pontos címet és térképet a program és szállásdíj befizetését követően  -az indulás előtt néhány nappal - vendégeink számára elküldött utas tájékoztatóban ismertetjük.

 

A panziók és szállodák árai 315,- Ft / Euro árfolyamig érvényesek! 

  

KANYON Aktív Kft.

1025 Budapest,
Szépvölgyi út 52.
Tel.: (1) 235 6090
Fax: (1) 235 6099
kanyon@kanyon.hu